Muutoksia ShiaIslam.infon foorumin luku/kirjoitusoikeuksissa

Täällä Moderaattorit ja Administraattorit ilmoittavat uusista keskusteluryhmää koskevista päivityksista ja virhetilojen korjaamisista.

Muutoksia ShiaIslam.infon foorumin luku/kirjoitusoikeuksissa

Postby Admin » Fri Feb 04, 2011 6:10 pm

Assalaamu alaykum./Rauha teille.

Tällä hetkellä foorumissamme on rajoitetut kirjoitusoikeudet. Rekisteröityneet käyttäjät voivat pyytää niitä perustellen Adminilta.

Muutoksia luku- ja kirjoitusoikeuksiin eri alueilla:

Uusi ryhmä: Yleinen keskustelu

    Yleistä keskustelua islamista ja maailmanmenosta. Kirjoitusoikeudet rekisteröityneillä käyttäjillä.

    Tämä keskustelualue on perustettu yleisön toiveesta. Rekisteröityneillä käyttäjillä on automaattiset kirjoitusoikeudet tällä keskustelualueella toistaiseksi ja riippuvat siitä, miten asiallisena keskustelun taso säilyy.
* Islam-keskustelu

    Yleistä keskustelua islamista. Huom! Rekisteröityneet käyttäjät voivat hakea luku- ja erikoiskirjoitusoikeuksia yksityisviestin kautta Adminilta.

    Luku- ja kirjoitusoikeuksia tälle keskustelualueelle myönnetään lähinnä (shiia)muslimikirjoittajille.
Uusi ryhmä: * Shiiasiskot

    Shiiasiskojen oma keskustelufoorumi, jossa voi keskustella tyttöjen jutuista tai muista mieltä askarruttavista aiheista shiiasiskojen kesken. Huom! Rekisteröityneet käyttäjät voivat hakea Shiiasiskot-ryhmän jäsenyyttä sekä luku- ja kirjoitusoikeuksia yksityisviestin kautta Adminilta.
Ylläpidollisista syistä foorumin päätarkoitus on toimia tällä hetkellä lähinnä tapahtumatiedotteiden, sekä Koraanin ja talonväen (rauha heille) opetuksiin perustuvien islamilaisten artikkelien ja opetusmateriaalien julkaisupaikkana. ShiaIslam.info sivuston päätarkoituksena on kuten aiemminkin käsitellä asioita lähinnä shiiaislamin näkökulmasta ajatellen sitä, mikä hyödyttää erityisesti suomenkielisiä shiiamuslimeja henkilökohtaisessa uskonnon harjoittamisessa ennemmin kuin lähteä eri uskontojen tai islamin sisäisten tulkintaerojen käsittelyyn.
Admin
ShiaIslam.info Site Admin
 
Posts: 2
Joined: Fri Mar 07, 2008 1:48 am

Return to Tiedotteet

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron