Tervetuloa keskusteluryhmäämme!

Täällä Moderaattorit ja Administraattorit ilmoittavat uusista keskusteluryhmää koskevista päivityksista ja virhetilojen korjaamisista.

Tervetuloa keskusteluryhmäämme!

Postby Admin » Sat Apr 19, 2008 10:40 am

Assalaamu alaykum wa rahmatullaahi wa barakatuh.

Tervetuloa keskusteluryhmäämme!

Uudessa php-keskusteluryhmässä on paljon uusia toimintoja entiseen verrattuna. Keskusteluryhmään voi ladata mm. liitetiedostoja, mikä auttaa tulostettavaksi tarkoitetun opiskelumateriaalin tallentamisessa.

Keskusteluryhmään rekisteröityvät uudet jäsenet joutuvat ensin aktivoimaan oman käyttäjätunnuksensa sähköpostiin tulevan aktivointilinkin kautta. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että käyttäjät antavat rekisteröityessään oikean sähköpostiosoitteen. Käyttäjillä on velvollisuus pitää yhteystietonsa ajantasalla, jotta ylläpitäjä saa heihin yhteyden tarvittaessa. Ainakin näillä näkymin kirjoitusoikeuksia annetaan rekisteröityneille käyttäjille vapaamuotoisen Adminille yksityisviestitse lähetetyn hakemuksen kautta. Tämän tarkoituksena on rajoittaa keskusteluryhmän väärinkäyttöä ja vähentää moderointitarvetta.

Keskusteluryhmän päätarkoituksena on suomalaisten ja Suomessa asuvien shiiamuslimien sekä muiden kiinnostuneiden tiedon lisääminen shiiaislamista sekä tapahtumista tiedottaminen.

Keskusteluryhmän ylläpitäjään (Admin) saa parhaiten yhteyden yksityisviestillä keskusteluryhmän kautta.

Wassalaamu alaykum.

Admin
ShiaIslam.info Keskustelu
http://www.shiaislam.info/foorumi
admin@shiaislam.info
Admin
ShiaIslam.info Site Admin
 
Posts: 2
Joined: Fri Mar 07, 2008 1:48 am

Return to Tiedotteet

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron